Åk häst och vagn!

Att åka häst och vagn är en härlig upplevelse som alla borde prova! Vi har flertalet vagnar, bläddra runt under ”Hästverksamhet” för att se bilder och information om dem. Priserna nedan är per vagn, alltså inte per person.


VagnsturAk_hast_och_vagn1

Låt oss ta er med på en härlig tur med häst och vagn längs vindlande grusvägar genom skogar och förbi åkrar och ängar, kanske med en picknickkorg och lite nybryggt kaffe medpackat. Kom gärna med egna förslag!

En timme:

1-3 pers (en häst): 500 kr

1-6 pers (parhästar): 700 kr


Slädtur

Föreställ dig en vacker vinterdag som går mot sitt slut. Det är helt stilla, snön ligger tung över träden och knarrar under fötterna. Skymningen börjar falla, men slädens lyktor sprider ett varmt sken. Hästen frustar, snön yr om hans hovar när han drar igång släden och bjällrorna börjar klinga. Kylan nyper i kinderna, men den stora fällen värmer skönt över benen.

Låter detta som något du skulle vilja uppleva? Välkommen att höra av dig!

En halvtimme:

Max 4 pers (en häst): 350 kr


Bröllop och andra evenemang

Vill ni förgylla er bröllopsdag med en ståtlig vagnskjuts, eller är det någon annan tillställning ni vill att vi närvarar vid? Se under rubrikerna ”Körningar vi gjort” och ”Vagnar” för exempel på vad vi kan göra och hur det kan se ut. Vi är dessutom alltid öppna för nya förslag, våra hästar är lugna och stabila och ställer upp på det mesta! Priserna nedan är exempel, de kan behöva justeras antingen ner eller upp beroende på körningens omfattning. Kontakta oss för offert.

 Ak_hast_och_vagn3Prisexempel:

En häst: 3 500 kr

Parhästar:  6 000 kr