Körningar vi gjort

Korningar22009

26 september gjorde vi vår första bröllopskörning, nämligen vår egen. Vackra Wille skötte sig exemplariskt.


Korningar42010

20 juni, dagen efter kronprinsessans bröllop, gjorde vi denna körning. Christina och Khadim gifte sig vid ett vackert litet skogstorp.


Korningar62010

14 augusti närvarade vi på Södra Skogsägarnas förfrågan vid en skogsmässa i Billingsfors. Therese och Wille körde griplastarvagnen, dels i skogen och även inne på själva mässområdet. Tidningen Dalslänningen gjorde ett reportage om dagen.


Korningar9

2011

6 augusti närvarade CST vid den välbesökta Tanumsdagen i Tanumshede. Therese och ardennerhästarna körde besökare, och det var en mycket lyckad och trevlig dag.


Korningar82011

13-14 augusti hade Ardennerföreningen sin årliga riksutställning, denna gång i Dingle. CST var med och körde griplastarvagnen, tidningen Västerbygden gjorde ett reportage om dagen.


Korningar122012

29 september arrangerade Skogsvårds-föreningarna i Tanum och Kville tillsammans med Moelven en skogsdag i Tova. Therese premiärkörde den nya griplastarvagnen i skogen, och trots en del regn så var det en lyckad dag med ca 350 besökare.


Korningar132014

På juldagen, i gryningstimmarnas frostiga kyla, körde Therese och Wille Annika med familj och släkt till julottan på en ö i den nordbohuslänska skärgården. Brinnande lyktor och gnistrande stjärnor gav dem det enda ledljuset, och många lager kläder och tjocka filtar höll dem varma när de trängde ihop sig i vagnen. Det var en oerhört vacker morgon, och när dagen grydde så glödde det röda ljuset längs horisonten och speglades i frusna havsvikar.


20161019_1125282016

Den 4 juni gifte sig Sandra och Niklas i Bullaren, och Therese, Kalle och Wille körde dem från kyrkan till festligheterna. Trots nedslående väderprognoser så blev det en strålande vacker och mycket varm dag. Och vilket stiligt brudpar!


Övriga aktiviteter vi deltagit i.

Tidningen Västerbygden gjorde ett reportage om en av aktiviteterna, en skogsdag i Dingle hösten 2010.